StartTjänsterOm ossProjektLediga jobbSök personalLänkarNyheterIn EnglishBloggar/På nätetPressrum
Stipendium från Stiftelsen för Uppsala Hemsysterskolas Fond
Sök

Stipendiemedel kan sökas från Stiftelsen för Uppsala Hemsysterskolas Fond som har till ändamål att främja undervisning, utbildning (dock ej grundutbildningar), forskning och studieresor inom områden som berör hemvårdande verksamhet och näraliggande områden, till exempel äldreomsorg, friskvård och näringslära.

 

Ansökningshandlingar och mer information finns på hemsidan www.hemsysterfonden.se

Medel utdelas en gång per år, ansökan ska vara inlämnad senast den 20 februari. 


Fonden har bl a stött genomförande av kurser där man använt studiematerialet ”Mat för äldre” från Institutionen för hushållsvetenskap, Uppsala universitet samt kurser och studieresor som matkonsulter deltagit i. Fonden ger inte full kostnadstäckning utan bidrar bara med en viss del. Information kan lämnas av Margareta Frost-Johansson margareta.frost@hush.se Tel: 0322 – 147 05
Mobiltel: 070 – 540 74 75

Logga in... Hushållningssällskapens Förbund
  • Stortorget 7
  • 111 29 Stockholm
  • 08-545 278 00
  • info@hushallningssallskapet.se