StartTjänsterOm ossProjektLediga jobbSök personalLänkarNyheterIn EnglishBloggar/På nätetPressrum
Margareta Frost-Johansson tilldelas KSLA:s silverplakett

Margareta Frost-Johansson tilldelas KSLA:s silverplakett!

Vi har den stora äran att meddela att vår matkonsult Margareta Frost-Johansson tilldelas KSLA:s silverplakett 2009. Vi är mycket stolta över det arbete som Margareta gör för Hushållninssällskapet för att sprida budskapet om bra, nyttig och viktig mat.

 

Beslutet lyder:
I enlighet med Pris- och belöningsnämndens förslag utdelas akademiens Silverplakett 2009 till Avdelningschef Margareta Frost-Johansson, Alingsås: För hennes framgångsrika engagemang att lyfta fram matens betydelse för folkhälsan i breda kretsar. Hon har dessutom i hög grad bidragit till att införliva utländsk matkultur i det svenska samhället och hon har en sällsynt förmåga att utveckla och vårda nätverk mellan företag, myndigheter och organisationer.

Läs mer på KSLA:s hemsida under Priser och belöningar (2009): www.ksla.se

Logga in... Hushållningssällskapens Förbund
  • Stortorget 7
  • 111 29 Stockholm
  • 08-545 278 00
  • info@hushallningssallskapet.se