StartTjänsterOm ossProjektLediga jobbSök personalLänkarNyheterIn EnglishBloggar/På nätetPressrum
Mitt kök - Sverigeresan på turné
Sök

Snart börjar Mitt kök - Sverigeresan

I sommar kommer Mitt kök Sverigeresan till åtta olika platser i landet för att lyfta fram Sveriges bästa smaker. Stjärnkocken Tommy Myllymäki och vinkännaren Jens Dolk leder jakten på råvarorna och besöker odlare, uppfödare och producenter längs vägen. Mitt kök är ett koncept som TV4-Gruppen har utvecklat i samarbete med Visit Sweden, LRF, Hushållningssällskapen och Expressen. 

Läs mer här ->Mitt Kök - Sverigeresan eller här -> Projektet Mitt Kök

 

Här är sommarens turné:

Vecka 26 Stockholm

1 juli är det seminarium på Skeppsbron i Hushållningssällskapets regi med temat: Måltid i förändring Den offentliga maten: Från ett nödvändigt ont till njutning och glädje!

 

 

Vecka 27 Visby
Vecka 28 Båstad
Vecka 29 Jönköping
Vecka 30 Lidköping
Vecka 31 Lysekil
Vecka 32 Östersund
Vecka 33 Luleå 


Annons->Sverigeresan (pdf)


Logga in... Hushållningssällskapens Förbund
  • Stortorget 7
  • 111 29 Stockholm
  • 08-545 278 00
  • info@hushallningssallskapet.se