StartTjänsterOm ossProjektLediga jobbSök personalLänkarNyheterIn EnglishBloggar/På nätetPressrum
Läckeby Djursjukhus med filialer säljs
Sök

Hushållningssällskapet har beslutat att sälja Läckeby Djursjukhus med filialer

 

Bakgrunden till beslutet beror på en strukturomvandling hos djursjukhusen i Sverige, som idag går mot allt större företagsgrupper.
– Läckeby djursjukhus behöver finnas i en sådan struktur med tillgång till ett större nätverk, för att kunna fortsätta vara en kraftfull aktör inom djursjukvården i framtiden, säger Mats Halling, vd på Hushållningssällskapet.

– Vi har varit väldigt nöjda med Läckeby Djursjukhus utveckling, vilken har varit större än för många andra i branschen, och detta beslut är taget av vår styrelse för verksamhetens bästa.
Köparna är en stabil företagsgrupp som vill verka långsiktigt inom djursjukvården i Sverige, och uppger att de inte kommer ändra på verksamheten vid Läckeby Djursjukhus med filialer.

Läckeby är idag det enda djursjukhuset i sydöstra Sverige, som har öppet dygnet runt och besitter en stor kompetens med ett flertal specialiserade veterinärer. Fästingdiagnostik och ledkirurgi är några av de kompetensområden där man ligger i absolut framkant.

– Vi är stolta över den verksamhet vi nu lämnar över, och ser det som ett steg framåt för att Läckeby Djursjukhus ska kunna fortsätta vara marknadsledande i sydöstra Sverige, avslutar Mats Halling.

För mer information, kontakta:
Mats Halling, vd Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge
Tel; 070-549 10 69