StartTjänsterOm ossProjektLediga jobbSök personalLänkarNyheterIn EnglishBloggar/På nätetPressrum
Hushållningssällskapet tar till vara sin kompetens
Sök

Hushållningssällskapet tar till vara sin kompetens

– utser seniorkonsulter

I syfte att lyfta fram duktiga, erfarna och framgångsrika rådgivare inom olika områden utser Hushållningssällskapet seniorkonsulter.
– För oss är det en kvalitetsstämpel och ett sätt att lyfta fram rådgivare med spetskompetens och stor erfarenhet. De får möjlighet att vara lite mentor för andra, och ta ett extra ansvar i rådgivarrollen.
Det är rådgivning när den är som bäst, säger Jesper Broberg, förbundsdirektör på Hushållningssällskapens förbund.

Seniorkonsulterna utses gemensamt av samtliga VD:ar inom Hushållningssällskapet.
Tidigare har Nils Yngveson, Margareta Frost-Johansson, Ingemar Nilsson, Ann-Charlotte Wallenhammar, Stefan Gustavsson, Hans Augustinsson och Torsten Thuresson utsetts och i förra veckan blev Per Ståhl den åttonde i skaran.
Per Ståhl, som arbetar som växtodlingsrådgivare inom ekologisk odling i Linköping, fick diplom och gåva vid Hushållningssällskapens Framtidsdagar i Karlstad 24 september.


Motivering för Per löd:
"En mycket uppskattad och efterfrågad rådgivare och kollega, konverterad från konventionell växtodlingsrådgivning till ekologisk. Med sin låga framtoning framhäver han osjälviskt kunskap på ett övertygande sätt och blir ytterst sällan ifrågasatt. Som företrädare för svensk växtodling är han en stolthet för Hushållningssällskapen."


– Det är hedrande att få bli seniorkonsult och gör att man ännu mer månar om att verka i ett större sammanhang, med att föra den ekologiska odlingen framåt och bidra i olika utvecklingsprojekt, säger Per Ståhl som i januari även blev utsedd till årets ekorådgivare.

För mer information, kontakta gärna:
Jesper Broberg, Förbundsdirektör Hushållningssällskapens Förbund
Telefon: 070-22 99 878 
 

 

Pressmeddelande (pdf):

Hushållningssällskapet tar till vara sin kompetens – utser seniorkonsulter (pdf)

Logga in... Hushållningssällskapens Förbund
  • Stortorget 7
  • 111 29 Stockholm
  • 08-545 278 00
  • info@hushallningssallskapet.se